avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Activitate Nuffy

Activitate Nuffy

Răspuns la discuția Posesie de cannabis
Buna ziua, sunteti disponibil in data de 9.11 la ora 11:00, nu ma lasa site-ul sa va vad numarul de telefon, sau adresa de email. Va multumesc !
Răspuns la discuția Posesie de cannabis
Multumesc pentru raspuns. Tin sa precizez ca politistul ne-a citit procesul verbal unde nu a specificat ca ne-a vazut aruncand ceva, l-am si intrebat daca el a vazut sau nu ceva, el raspunzand ca nu a vazut dar ca toata situatia pare suspecta. In PV a scris faptul ca au fost gasite in proximitatea noastra. Aveti vreo sugestie in legatura cu ce ar trebuii sa spun la DIICOT, nu imi permit un avocat.
Acum cateva luni eram afara impreuna cu in prieten pe o banca in fata unei scari de bloc, foarte aproape de domiciliul lui. In jurul orei 1:00 se opreste in fata bancii o masina de politie care ne cere sa ne ligitimam si apoi ne perchezitioneaza. Asupra noastra nu a gasit NIMIC, dar aproximativ in 2-3m in spatele bancii, in gradina blocului au gasit 2 bucatele de staniol, pe care ulterior politistul le-a deschis la sectie spunandu-ne ca este cannabis. Acolo am declarat faptul ca bucatile de staniol nu ne apartin, politistul gasindu-ne cu 2 doze de bere in fata legat de care nu a avut nimic de comentat, afirmand faptul ca noi consumam alcool. Dupa declaratii politistii ne-au lasat sa plecam, astazi fiind contactat de o persona de la DIICOT care m-a rugat sa ma prezit la sediu pentru a sta de vorba cu procurorul de caz fiind acuzant intr-un dosar. Ce se v-a intampla mai departe? Care este abordarea corecta asupra situatiei ?