avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1189 soluții astăzi
Forum Activitate Valiavaly

Activitate Valiavaly

Va multumesc pt raspuns.
Da ,in contract scrie ca "vand liber de sarcini "si consimt autentificarea lui declarand ca au inteles continutul acestuia." dar ei sustin acum,cand cer anularea actului ca pretul declarat si trecut in contract nu ar fi real si serios desi in contract ei au declarat ca pretul e cel real! Si ei au propus acest pret si au fost de acord cu el
Ce nu inteleg eu este de ce ei sustin acum ca aveau nevoie de un tutore legal care sa le reprezinte interesele ,spunand ca vezi doamne nu aveau educatie si cunostinte,din moment ce Dl Notar le-a explicat f clar despre ce e vb .Plus de asta din cate stiu eu,iti trebuie tutore legal doar cand suferi de un handicap grav,de o boala mentala ,iar ei erau perfect sanatosi
Am fost casatorita 20 ani si am locuit cu socrii....In urma investitiilor facute acestia au decis sa ne faca Act de vanzare cumparare cu uzul fruct viajer. Am fost nevoita sa divortez din cauza consumului de alcool al sotului si al scandalurilor care le facea. Am plecat cu cei 2 copii si locuiesc cu chirie intr-un apartament iar instanta mi-a acordat Autoritate exclusiva asupra copiilor in urma probelor . Acum fostii socri m-au dat in judecata sa strice acest act pe motiv ca am plecat, ca nu au stiut ce semneaza,ca au fost inselati si ca le trebuia un tutore legal sa le reprezinte interesele la mom semnarii actului si cer sa se declare Nulitatea absoluta a actului
Mentionez ca la acea data ei erau perfect sanatosi si in deplinatatea facultatilor mintale, ei s-au oferit sa ne faca act vazand ca am construit si am modernizat mult locuinta si au ales notarul.
Eu am fost nevoita sa plec din acea locuinta in primul rand pt ca nu se mai putea conlocui cu fostul sot si nu am incercat niciodata sa incalc acest drept al lor de uzul fruct viajer