avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Activitate Cryssy.005

Activitate Cryssy.005

Tocmai ca nu ma las. Numai ca e mai greu ca nu stiu nimic. Nu m-am interesat niciodata. Eu pt salariu nici fluturas nu primeam...doamna e inspector OPC si are pile. Daca vrea sa imi faca rau o sa imi faca. La cum au tras de mine.
Atunci astept sa ma de-a in judecata, dacă ma v-a da... Eu 3000 de lei oricum nu am de unde si de ce sa ii dau.
Daca aș face o reclamatie la ITM precum ca m-a scos lipsa la inventar, un inventar pe care nu l-am semnat si la care nu am fost prezenta. I.T.M-ul ce masuri v-a lua?
Acel caiet a ramas la ea. Eu nu am nici macar o copie. Si nici macar nu stiu cum a iesit acel inventar pe care l-au facut in lipsa mea. Dar m-ai scos datoare.
Nu am copie nici macar nu am facut proces verbal. E ca si cum am numarat marfa si am notat-o pe un caiet....
Eu sunt sigura ca este doar o greseala in documentele doamnei. Stiu foarte bine ca nu am furat un pai din magazinul ala. Credeţi-mă că acea declaraţie am facut-o de frica, efectiv au tras de mine. Au oprit camerele au inchis usa si au sarit amandoi si patroana si sotul ei pe mine, pentru ca eu am lucarat dor o luna la ei, si mi-am dat prea repede demisia. Nu stiu ce e in capul lor. Mi-e cam frica ca eu nu am dovezi, ei pot sa isi puna angajati martori. Când le-am zis sa se duca in instanta si doar asa le voi da bani (pe care nu i-am luat eu) de care ma acuza ca ii am lipsa, au zis ca nu se complica ca sunt nesimtita, ca ei au martori si etc. Martor ar fi doamna aia cu care am facut inventarul dar cand am facut eu a iesit pe plus si asa a ramas, m-a trimis acasa iar eu stiind ca inventarul e pe plus. Acum de ce sa ma traga la raspundere?
Răspuns la discuția Inventar lipsa
Treaba este ca eu nu am semnat nici un proces verbal de primire sau de predare inventar.
Nu am semnat nici un document pt demisie sau pentru pierdere gestiune. Pur si simplu i-am lasat cheia, dupa au facut inventar iar...au cautat niste hartii si acum ma ameninta cu plata. Daca nu faceam acea declaratie( adica am facut o declaratie pe un caiet de mate) numai sa ma lase in pace. Am vrut sa sun la politie si nu ma lasat..
Răspuns la discuția Inventar lipsa
Au incuiat usa s-au luat de mine, nici la politie nu m-au lasat sa sun... Trebuia sa scap cumva...
Discuție Inventar lipsa

Buna ziua, abia ce ma angajasem si eu de o luna intr-un magazin sport. Intre timp am devenit alergica la chimicalele alea si mi-am cerut demisia. Sefa mea a avut o reactie foarte urata " roagate sa-ti iasa inventarul". Prin urmare inventaru a iesit pe plus. Eu nu am semnat nici un proces verbal, iar a 3a zi a venit o fata noua si au facut iar inventarul, in lipsa mea, cica tot pe plus le-a iesit dar s-a dovedit ca defapt plusul acela nu l-am trecut eu ca intrare. Intr-un final sa ma scoata datoare cu 3000 lei. Azi am fost sa vad si eu ce am gresit tot nu m-am lamurit. Dar va zic ca mi-au inchis usa si mi-au zis pana nu fac o declaratie ca le voi achita suma nu ma lasa sa plec cu tot ce am pe mine. Tin sa va zic ca declaratia am fact-o pe un caiet de matematica! Eu stiu ca sunt nevinovata si nu am furat nimic.... Oare ce pot sa imi faca, sau au vrut doar sa nu mai imi dea salariu? Tin sa spun ca eu nu am semnat pentru aceasta gestiune, cand fata celalanta mi-a predat gestiunea eu nu am semnat nici un proces verbal..sau ceva. Credeti ca poate sa ma scoata datoare. Eu stiam ca declaratiile se fac la notar nu le poate duce ea la notar...din cate stiu eu gestiunea este tinuta de patroana.