Acum ceva timp am portat un numar reincarcabil de la telecom la orange, devenind abonament. După care la aprox. 6 luni am portat un abonament aflat la sfârsit de contract, tot de la telecom la orange. Problema este ca am discutat cu agenta care s-a ocupat de portare, sa fie contracte diferite si facturi diferite. Am primit promisiuni ca asa va fi. După o lună de la portare, pana sa vina factura, Eu am fost plecat pentru 5 săptămâni in Austria. In perioada asta am primit o singura factură cumulată cu cele doua numere de tel. Am vorbit cu ei la telefon ca după ce ma întorc fac plata, dar i-am rugat sa dea drumul la numarul al doilea sa poată suna. Mentionez ca mi-au blocat amândouă numere pentru apelurile date. Au zis ca nu poate face asta până nu plătesc, la care eu le-am spus ca nu fac plata pana nu dă drumul la cel de al doilea număr sa poată suna. După ceva timp mi-au blocat amândouă numere definitiv, practic țineam numarul in tel, doar sa zic ca am si eu telefon.
Va rog sa-mi spuneti daca este legal ce au facut ei, ca mi-au blocat amândouă numere ' cu toate ca sunt doua contracte cu numere de înregistrare diferite si făcute la interval de timp.