avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cartela suspendată
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cartela suspendată

Buna ziua,

Acum ceva timp am portat un numar reincarcabil de la telecom la orange, devenind abonament. După care la aprox. 6 luni am portat un abonament aflat la sfârsit de contract, tot de la telecom la orange. Problema este ca am discutat cu agenta care s-a ocupat de portare, sa fie contracte diferite si facturi diferite. Am primit promisiuni ca asa va fi. După o lună de la portare, pana sa vina factura, Eu am fost plecat pentru 5 săptămâni in Austria. In perioada asta am primit o singura factură cumulată cu cele doua numere de tel. Am vorbit cu ei la telefon ca după ce ma întorc fac plata, dar i-am rugat sa dea drumul la numarul al doilea sa poată suna. Mentionez ca mi-au blocat amândouă numere pentru apelurile date. Au zis ca nu poate face asta până nu plătesc, la care eu le-am spus ca nu fac plata pana nu dă drumul la cel de al doilea număr sa poată suna. După ceva timp mi-au blocat amândouă numere definitiv, practic țineam numarul in tel, doar sa zic ca am si eu telefon.

Va rog sa-mi spuneti daca este legal ce au facut ei, ca mi-au blocat amândouă numere ' cu toate ca sunt doua contracte cu numere de înregistrare diferite si făcute la interval de timp.

Va mulțumesc.

Alte discuții în legătură

1 numar de telefon..2 utilizatori! puiutza puiutza Buna seara! In luna septembrie am portat nr meu de telefon ( pe care il am de 6 ani) in alta retea. Am specificat fostului furnizor ca voi PORTA numarul, nu ... (vezi toată discuția)
Factura supraincarcata zoita.moga zoita.moga Buna seara, Am o problema cu serviciul de telefonie [EDITAT]. La ultima factura primita am constatat ca am fost taxata cu o suma care nu-mi apartine. Sa va ... (vezi toată discuția)
Legea portabilitatii. probleme cu orange romania! alinagava alinagava Buna ziua, Eu si sotul meu avem o nelemurire legata de furnizorul de servicii de telefonie ORANGE. Sotul meu lucreaza in Politie. Acum aproape 2 ani, pe ... (vezi toată discuția)