avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Activitate ralluca

Activitate ralluca

Răspuns la discuția Succesiune apartament
exista un testament facut de decedat. in testament nu e trecut apartamentul ca nimeni nu s-a gandit.

in declaratia pe care am primit-o de la notarii din romania si am tradus-o si dus-o in germania sa o semneze fratii mei vitregi scrie ca ei confirma in mod expres ca aceasta locuinta nu face parte din succesiunea dupa tatal lor si ca nu au nici un drept asupra acestei locuinte care apartine in totalitate mamei mele.

notara care mi-a dat declaratia asta sa o traduc si sa le-o dau sa mi-o semneze mi-a spus ca pot sa fac vanzarea dar acum nu mai inteleg nimic ptr ca directorul de la agentia imobiliara m-a facut sa devin total sceptica...din pacate aceasta este in concediu acum.

pot sa fac vanzarea????

o sa ma duc si la un notar sa ma consult...
Răspuns la discuția Succesiune apartament
fratzica ma innebuneste o notara.
apartamentul nu era trecut in mostenirea sotului mamei si cica trebuie facut un act adiacent. dar cum dracu sa atasezi ceva la testamentul unui decedat? mie mi se pare tampita toata societatea de notari din tara asta. vreau sa ii omor, fara suparare ptr cei care sunt pe forum.

deci as aprecia daca mi s-ar recomanda un notar bun care sa emita pareri in urma unei intalniri si nu in urma unor legi pe care le stie fara sa le aplice pe caz.

ma puteti ajuta?

multumiri anticipate!
Răspuns la discuția Succesiune apartament
ok am si eu o intrebare sau ma rog, de dezbatut o problema pe acest topic.
mama mea are un apartament pe numele ei in bucuresti. in contract scrie ca e casatorita. sotul ei a murit. ea locuieste in germania si el era neamt. are 2 copii. s-a facut succesiune, ei au semnat la notar in germania si s-a luat apostila si acum vrea sa-l vanda dupa ce va traduce si legaliza toate aceste acte.

mai e nevoie de ceva???? ca m-au innebunit oamenii de la agentie si am gasit si cumparatori si tot vorbesc de o procura. ea va veni din germania personal sa vanda apartamentul...