buna ziua, din intamplare am cautat ceva exact despre subiectul "protectia muncii pentru femeia de serviciu" a unei asociatii de proprietari, mai simplu "la bloc", din pacate dupa ce am citit ce trebuie facut ca sa ii dai unui om posibilitatea sa lucreze cinstit, sa aiba conditia unui om demn chiar daca este "femeie de serviciu", sa poata beneficia de asigurari de sanatate si de toate avantajele de a fi pana la urma urmei OM, m-am razgandit. Daca sunteti amabil imi puteti explica ce "abilitati" extraordinare, fantastice, mirifice trebuie sa aiba cineva ca sa ii atraga atentia altcuiva "sa nu bage mana in priza"?, "sa nu se arunce de la ghena" , de ce nu ne putem descurca noi cei de la Asociatii singuri?, normele alea de protectia muncii nu sunt cumva scrise de cineva pregatit in domeniu si ceilalti le citesc si le respecta?, de ce oare trebuie sa apelam la altcineva ca sa le citeasca?, de ce noi care stim sa citim ca si dumneavoastra nu putem sa prelucram pe cineva in functia de femeie de serviciu?, de ce trebuie sa platim pentru asa ceva?, de ce trebuie autorizatie ca sa cititi niste norme dintr-o lege? , ce Doamne iartama este asa complicat? De ce trebuie sa platesc abonament lunar de 15 lei pentru un angajat unui asa zis "inspector" ca sa ii citeasca(daca ii citeste) la inceput ceva ce putem citi si noi? Securitate si Sanatate in Munca nu cumva este o institutie a statului platita din bani publici?, nu cumva acesti "inspectori" autorizati de catre Securitate si Sanatate in Munca sunt aceesai care si-au creeat firme care citesc niste norme si iau bani si de la stat si de la amaratii astia care stau in bloc adica aceeasi care le plateste salariu la stat numiti de lege contribuabili?
In concluzie mi-as permite un sfat si anume: mi se pare ca cititorul de norme care percepe taxe este echivalentul celui care primeste ajutoar social si care vine sa il ridice de la primarie cu BMW-ul. Ati inventat tot felul de functionarasi inutili, majoritatea agramati care capuseaza o data bugetul de stat si a doua oara pe cei care alimenteaza acest buget. Nu ati gasi mai oportun decat cititul sa mergeti la munca campului si sa nu mai aveti impresia ca toti ceilalti sunt niste prosti iar voi aia fara de care nu putem respira?, tara asta are peste 2.000.000 de ha nelucrate, ar fi un ajutor nesperat pe care il dati societatii care v-a suportat pana acum.
va multumesc
credeti ca este asa usor?, are si a cautat intotdeauna asociatii unde lumea nu se implica, credeti ca ar putea face ceva acolo unde este controlat? Eu v-am informat pentru a va ajuta, daca nu conteaza este in regula, am crezut ca pentru a pastra site-ul la un nivel ridicat va aparati de asemenea oameni.
ATENTIE!!!!!!!!!!! domnilor, acest domn ( ARMENTEROS)DRAGUSIN IONEL a fugit de la mai multe administratii cu banii si actele, a facut ce a vrut in timp ce a fost administrator, nu va luati dupa ce spune acest individ, nu cunoaste nici macar legea 230/2007 sau 1558/2007, raspunsurile sunt fara temei. Nu va lasati inselati de un individ care a furat in cardasie cu un presedinte de asociatie si un cenzor ani de zile pana ce s-a sesizat cineva, din acel moment a disparut cu toate actele si banii asociatiei. In acest moment la unele blocuri la care este administrator lumea s-a sesizat de anumite nereguli, refuza cu incapatanare sa respecte legea(si pe baza careia da sfaturi aici), adica sa prezinte facturile si chitantele cu care a platit furnizorii de servicii la asociatie. Nu cred ca are dreptul sa dea sfaturi cuiva atata timp cat este cu musca pe caciula.
ATENTIE!!!!!!!!!!! domnilor, acest domn ( ARMENTEROS)DRAGUSIN IONEL a fugit de la mai multe administratii cu banii si actele, a facut ce a vrut in timp ce a fost administrator, nu va luati dupa ce spune acest individ, nu cunoaste nici macar legea 230/2007 sau 1558/2007, raspunsurile sunt fara temei. Nu va lasati inselati de un individ care a furat in cardasie cu un presedinte de asociatie si un cenzor ani de zile pana ce s-a sesizat cineva, din acel moment a disparut cu toate actele si banii asociatiei. In acest moment la unele blocuri la care este administrator lumea s-a sesizat de anumite nereguli, refuza cu incapatanare sa respecte legea(si pe baza careia da sfaturi aici), adica sa prezinte facturile si chitantele cu care a platit furnizorii de servicii la asociatie. Nu cred ca are dreptul sa dea sfaturi cuiva atata timp cat este cu musca pe caciula.
ATENTIE!!!!!!!!!!! domnilor, acest domn DRAGUSIN IONEL a fugit de la mai multe administratii cu banii si actele, a facut ce a vrut in timp ce a fost administrator, nu va luati dupa ce spune acest individ, nu cunoaste nici macar legea 230/2007 sau 1558/2007, raspunsurile sunt fara temei. Nu va lasati inselati de un individ care a furat in cardasie cu un presedinte de asociatie si un cenzor ani de zile pana ce s-a sesizat cineva, din acel moment a disparut cu toate actele si banii asociatiei. In acest moment la unele blocuri la care este administrator lumea s-a sesizat de anumite nereguli, refuza cu incapatanare sa respecte legea(si pe baza careia da sfaturi aici), adica sa prezinte facturile si chitantele cu care a platit furnizorii de servicii la asociatie. Nu cred ca are dreptul sa dea sfaturi cuiva atata timp cat este cu musca pe caciula.