Domnule Claudiu ,nu este vorba de 7 gr ,ci de 0.7 gr ,va multumesc.(ideea este ...ca nu e normal ca o tara civilizata sa te trimita in judeca pentru asa ceva ,daia nu putem sa fim sus , suntem condusi "bine",,, va multumesc pentru participare !!
Si din asta ce sa inteleg ca ar putea sa rezulte ca as putea primii suspendare sau dupa o suspendare din cea in care am fost arestat sa ma trezesc cu revocarea suspendarii din cauza celei de a doua??? Va multumesc!
Buna ziua ,in luna iunie am fost luat dupa strada d 1 echipaj de jandarmi si mi s a gasit in buzunar 0.7 grame (cannabis) s-a intamplat in Bucuresti,mi s a confiscat ,s-a facut 1 proces verbal si am fost lasat sa plec in iulie am fost arestat pt trafic impreuna cu mai multe persoane din orasul meu (acasa nu s-a gasit cannabis ,banii etc)..am fost arestat preventiv 1 luna ,2 pe domiciliu si acum control judiciar ,ceea ce vreau sa intreb e posibil sa primesc o suspedare de la Diicot PH si sa ma ia cei de la bucuresti sau se v-a pune tot in aceasta pedeapsa si ceea ce mi s-a gasit la Bucuresti???Va multumesc