avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Activitate Bart47

Activitate Bart47

Răspuns la discuția trafic de droguri de risc
Domnule Claudiu ,nu este vorba de 7 gr ,ci de 0.7 gr ,va multumesc.(ideea este ...ca nu e normal ca o tara civilizata sa te trimita in judeca pentru asa ceva ,daia nu putem sa fim sus , suntem condusi "bine",,, va multumesc pentru participare !!
Răspuns la discuția trafic de droguri de risc
Si din asta ce sa inteleg ca ar putea sa rezulte ca as putea primii suspendare sau dupa o suspendare din cea in care am fost arestat sa ma trezesc cu revocarea suspendarii din cauza celei de a doua??? Va multumesc!
Buna ziua ,in luna iunie am fost luat dupa strada d 1 echipaj de jandarmi si mi s a gasit in buzunar 0.7 grame (cannabis) s-a intamplat in Bucuresti,mi s a confiscat ,s-a facut 1 proces verbal si am fost lasat sa plec in iulie am fost arestat pt trafic impreuna cu mai multe persoane din orasul meu (acasa nu s-a gasit cannabis ,banii etc)..am fost arestat preventiv 1 luna ,2 pe domiciliu si acum control judiciar ,ceea ce vreau sa intreb e posibil sa primesc o suspedare de la Diicot PH si sa ma ia cei de la bucuresti sau se v-a pune tot in aceasta pedeapsa si ceea ce mi s-a gasit la Bucuresti???Va multumesc