avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Activitate Orsolya1

Activitate Orsolya1

Buna ziua,
am un teren intravilan, cu o casa de locuit, peste care trece un cablu joasa tensiune la aproximativ 1 metru distanta de acoperisul casei mele. Stalpii sunt una pe terenul meu, una pe proprietatea vecinului. Retea si acordul a fost facuta in anul 2008. Intre timp (in jurul anul 2017) la ambele tereni a fost scimbare proprietati, iar declaratia de acord nu a fost reinoit.
In prezent nu exista nici o intelegere (declaratie de acord, sau conventie) intre cele doua proprietari.
Doresc sa stiu, pot sa cer devierea, mutarea sau scoaterea retelei de energie electrica de pe proprietatea mea.
Multumesc
Răspuns la discuția Indemnizatie de crestere copil
Multumesc mult.
Răspuns la discuția Indemnizatie de crestere copil
Multumesc mult. Am inca o intrebare, la instanta respectiva unde trebuie sa le pun dosarul doamna a spus prin telefon pt. mine ca,daca am intocmit deja in Germania declaratia fiscala pt. anul 2016 nu primesc indemnizatie, respinge cererea. E adevarat asa ceva?
Multumesc
Buna ziua. Am o intrebare. Am nascut in 01.09.2017, in Romania am contract de munca de la 05.11.2016. Dar am mai lucrat in Germania de la 20.12.2015-31.07.2016 legal. Primesc indemnizatie de crestere copil, daca da ce acte trebuie sa depun in dosar?
Multumesc