avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Deviere Retea electrica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Deviere Retea electrica

Buna ziua,
am un teren intravilan, cu o casa de locuit, peste care trece un cablu joasa tensiune la aproximativ 1 metru distanta de acoperisul casei mele. Stalpii sunt una pe terenul meu, una pe proprietatea vecinului. Retea si acordul a fost facuta in anul 2008. Intre timp (in jurul anul 2017) la ambele tereni a fost scimbare proprietati, iar declaratia de acord nu a fost reinoit.
In prezent nu exista nici o intelegere (declaratie de acord, sau conventie) intre cele doua proprietari.
Doresc sa stiu, pot sa cer devierea, mutarea sau scoaterea retelei de energie electrica de pe proprietatea mea.
Multumesc
Ultima modificare: Joi, 2 Iulie 2020
Orsolya1, utilizator

Alte discuții în legătură

Deviere retea electrica jotun jotun Buna ziua, Am urmatoarea situatie: am cumparat un teren, cu o casa de locuit, peste care trece un cablu joasa tensiune la aproximativ 2 metri distanta de ... (vezi toată discuția)
Stâlp electric de joasa tensiune pe proprietate privată, teren intravilan. Danpuma Danpuma Buna seara . In noiembrie 2022 am devenit propietarul unui teren intravilan. După măsurători și trasarea limitelor am constatat că un stâlp electric de ... (vezi toată discuția)
Cablu electric pe teren Numaratoare Numaratoare Buna si multumesc anticipat de raspuns.Am un teren de 600 m pe care doresc sa contruiesc P + 1 dar pe o diagonala trece un cablu electric de la stilpi de ... (vezi toată discuția)