avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Activitate Elennnna97

Activitate Elennnna97

Sunt aproape in a doua luna de sarcina. Dupa cum am spus in mesajul anterior, am terminat liceul anul trecut, dupa care am beneficiat de somajul de dupa termarea liceului. Dupa incheierea celor 6 luni am fost nevoita sa il prelungesc pentru a urma un curs de formare profesionala. Luna aceasta termin cursul, iar luna viitoare mi se expira carnetul de neindemnizat. Nu am fost angajata niciodata pana acum. Si as vreasa stiu daca as putea sa beneficiez de ceva sau nu. Va multumesc!
Buna ziua! As dori daca se poate sa va adresez o intrebare. Am terminat liceul anul trecut si datorita faptului ca nu s-a putut sa intru la facultatea pe care o doream, am decis sa mai stau un an pentru pregatire, timp in care am beneficiat de somajul indemnizabil apoi de cel neindemnizabil urmand un curs de formare profesionala. Intre timp am ramas insarcinata si as vrea sa sa stiu daca sunt venituri de care as putea beneficia pentru cresterea copilului si daca ar mai fi nevoie de inca 6 luni de vechine pentru aceasta. Tin sa mentionez ca nu am am fost angajata pe parcursul ultimelor 6 luni in care am fost luata in evidenta ca persoana neindemnizata. Va multumesc!