avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... De ce venituri pot beneficia pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

De ce venituri pot beneficia pentru cresterea copilului

Buna ziua! As dori daca se poate sa va adresez o intrebare. Am terminat liceul anul trecut si datorita faptului ca nu s-a putut sa intru la facultatea pe care o doream, am decis sa mai stau un an pentru pregatire, timp in care am beneficiat de somajul indemnizabil apoi de cel neindemnizabil urmand un curs de formare profesionala. Intre timp am ramas insarcinata si as vrea sa sa stiu daca sunt venituri de care as putea beneficia pentru cresterea copilului si daca ar mai fi nevoie de inca 6 luni de vechine pentru aceasta. Tin sa mentionez ca nu am am fost angajata pe parcursul ultimelor 6 luni in care am fost luata in evidenta ca persoana neindemnizata. Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 4 Octombrie 2017
Elennnna97, utilizator
Cel mai recent răspuns: Elennnna97 , utilizator 21:45, 4 Octombrie 2017
Care este data prezumata a nasterii si mentionati exact ce statut ati avut in ultimii doi ani anteriori acesteia ?
Sunt aproape in a doua luna de sarcina. Dupa cum am spus in mesajul anterior, am terminat liceul anul trecut, dupa care am beneficiat de somajul de dupa termarea liceului. Dupa incheierea celor 6 luni am fost nevoita sa il prelungesc pentru a urma un curs de formare profesionala. Luna aceasta termin cursul, iar luna viitoare mi se expira carnetul de neindemnizat. Nu am fost angajata niciodata pana acum. Si as vreasa stiu daca as putea sa beneficiez de ceva sau nu. Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 4 Octombrie 2017
Elennnna97, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Materninate si somaj Elena Mariana Elena Mariana Buna seara! Am si eu o intrebare! Anul acesta termin liceul si dupa bac as vrea sa depun actele pt somaj dar inacest timp tot prin somaj sa fac si niste ... (vezi toată discuția)
Somaj gargamella gargamella Buna ziua... - am avut somaj 6 luni, luna aceasta am fost la ultima viza -ma intereseaza sa fac un curs la ei(pe perioada celor 6 luni nu au fost cursuri ... (vezi toată discuția)
Sarcina Vali16 Vali16 Buna, am o prietena care e insarcinata in 3 luni. Nu a lucrat decat o luna cu carte de munca si as vrea sa stiu daca poate lua indemnizatie daca merge si isi ... (vezi toată discuția)