avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Materninate si somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Materninate si somaj

Buna seara! Am si eu o intrebare! Anul acesta termin liceul si dupa bac as vrea sa depun actele pt somaj dar inacest timp tot prin somaj sa fac si niste cursuri,insa as vrea sa raman si insarcinata! Daca ma inscriu la aceste cursuri prin somaj dupa ce nasc pot beneficia de maternitate,precizez ca pe 25 mai termin oficial liceul si in luna iunie sustin examenul de bacalaureat atunci dupa planurile mele dorind sa raman insarcinata! In septembrie voi face si actele cu viitorul meu sot! Astept raspunsurile dvs,multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: econo , utilizator 20:20, 26 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Indemnizația de șomaj pentru absolventii de liceu si facultate care nu își găsesc un loc de munca se acorda pentru o perioada de 6 luni de zile. În acest timp ei beneficiază de anumite cursuri de formare profesională.
Pentru a beneficia de indemnizație de creștere copil trebuie sa aveți cel puțin 12 luni lucrate în ultimii 2 ani anteriori nașterii copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate Aksu Aksu În iunie 2017 am terminat liceul la zi cu examen de bacalaureat, In august am intrat în șomaj pana acum în februarie pe 9. Pot beneficia de concediul de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de somaj pentru absolventi de liceu paula elena margalina paula elena margalina buna ziua. am terminat liceul anul acesta si din anumite conditii nu doresc sa merg la facultate decat anul viitor.anul acesta vreau sa-mi depun dosarul ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa absolvirea liceului a_li_na a_li_na Buna ziua, dupa cate zile pot depune dosarul pentru somaj dupa absolvirea liceului? (vezi toată discuția)