Sunt deacoed cu d-voastra,dar asta incerc sa spun,nu mi-o elibereaza,chiar si azi am fost la ei,am fost si la seful de centru,din septembrie tot umilinte si.....atat,de la o usa la alta....
cum ca este primul loc de munca si ca lucrez program de noapte si uneori samb si duminica,imi trebuia pt cel de al doilea loc de munca,unde sunt asistent personal.Ce pot sa fac sa fiu legal ??orarul nu se suprapune...
Din septembrie ma tot chinui sa ajung la legalitate..Sunt asistent personal al fiicei mele cu CM 8ore,dar mai lucrez si in alt loc la care am cerut un program flexibil de noapte,directorul general mi-a aprobat cererea cu specificatia"poate fi aprobata cu acordul sefului de centru si modificarea regulamentului intern"...am nevoie de o adeverinta si nu o pot obtine,sunt trimisa de la unii la altii fara nici un sorti de izbanda,pt ca seful de centru sau stiu eu cine
Va multumesc!!!dar ei spun ca orele se suprapun in anumite zile,si ma obliga sa renunt la un contract,desi stiu ca asistentii personali ai persoanelor cu dizabiliti pot lucra cu norma intreaga.eu trebuue sa muncesc doar noaptea sa nu se suprapuna,NU MAI INTELEG NIMIC!!!
Buna ziua!!sunt asistent personal al fiicei mele cu gr de handicap grav 1 ,platita din fonduri publice,si am un al doilea servici,acum ma obliga sa imi fac cerere de demisie si sa raman doar cu un singur servici.....care e legea clar???