In mesajul meu anterior am mentionat in clar cand poate fi considerat AM un eveniment produs pe terenul de fotbal/ in vestiare, etc. daca acestea sunt pe teritoriul firmei/ sunt administrate de firma/firma promoveaza activitatea in timpul programului.
Orice incident pe terenul de fotbal se considera AM daca jucatorii/ antrenorii, maseurii, etc. sunt angajati cu CIM si desfasoara o activitate organizata de un club/ asociatie, etc.
Daca organizati dvs., in particular/ fara a inregistra o asociatie cu scopul de a practica fotbalul, o actiune/ competitie de acest gen in afara orelor de program, cu participarea benevola a persoanelor, fara sponsorizare din partea firmei, nu se poate aduce in discutie ca orice eveniment produs pe teren/ in vestiar, etc. sa fie inregistrat ca AM. Exista riscul ca dvs. ca si organizator de competitie (asa mentionati) sa fiti adus in fata instantei de judecata, daca un competitor a suferit un accident pe teren/ vestiar. etc. sa vi se ceara daune morale pentru motivul ca organizarea a fost defectuoasa - teren prost, lipsa medic in timpul competitiei, echipament de joc incomplet, etc.