Buna ziua,spuneti_mi va rog acel dosar a fost declinat prin lege ca asa trebuia sau domnul avocat care sustine ca el a "transferat "acel dosar (adica a facut cerere sa fie transferat)a luat 300 de euro pentru ca asa a vrut el ,dar fara sa faca nimic ,avand in vedere ca acum habar nu are c se mai intampla cu acest dosar,vreau sa spun ca mai multe stiu eu decat el pentru ca nu_mi mai raspunde la telefoane si mesaje.toti imi zic ca nu avea cum sa fie transferat ci declinat prin judecatorie.
La judecatoria Botosani nu s_a putut incheia divortul pe motiv ca ultimul domiciliu comun este in strainatate,apoi dosarul s_a declinat la judecatoria 5 bucuresti pentru a se desfasura acolo,dar eu am sunat la bucuresti pentru ca astept un raspuns din mai si mi sa spus cainca este in termen administrativ pentru a se face o comisie rogatorie acolo unde locuim pentru ca ei nu se pot deplasa d acolo,intrebarea mea este c inseamna aceasta comisie si unde trebuie facuta la botosani sau aici in strainatate unde locuim noi cei in fapt,?
Buna ziua ,daca un dosar de divort este declinat la judecatoria sectorului 5 ,pe motiv ca nu este competenta sa judece un divort avand in vedere ca ambele parti au ultimul domiciliu in strainatate,comisia rogatorie unde trebuie facuta la domiciliu in strainatate sau la domiciliu la care il au in Romania si de unde s_a declinat dosarul?multumesc
Am incercat sa caut pe portal dosarul,dar imi apare un dosar dar motivul dosarului este exetcitarea dreptului parintesc ,pe mine ma intereseaza daca din luna mai este vreun dosar pe numele meu sau al sotiei cu motivul divort.numele meu este Paliciuc Fanel si sotia Paliciuc Anca
Buna ziua ,este un caz foarte ciudat,dupa ce prima data mi s_a anulat divorul la judecatoria de care apartineam pe motiv ca judecatoria nu este competenta pt ca eu si sotia avem ultimul domiciliu in strainatate ,avocatul imputernicit sa ma reprezinte in lipsa mea ,m_a asigurat ca a depus o noua cerere de divort la sectorul 5 Bucuresti Pe data de 3 mai,eu nici in aceasta zi data de 6 octombrie nu am primit nici un raspuns sau macar o citatie in legatura cu procesul ,avand in vedere ca avocatul imi spune mereu ca trebuie sa astep intai citatia.untrebarea mea este ,cat timp dureaza sa_mi ajunga o citatie,sau unde asi putea sa ma interesez ca acest divort este depus avand in vedere ca avocatul nu mi_a dat nici o dovada.multumesc