avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Activitate danbaban

Activitate danbaban

O societate nou infiintata care are sediul social in Bucuresti - sectorul 1 care are ca obiect de activitate vanzarea en-gros accesorii auto si-a deschis un punct de lucru - depozit - in loc Gorneni, jud. Giurgiu.
Are nevoie de autorizatie de functionare de la Primaria Giurgiu ?
Tocmai asta este problema ca nu mai stiu articolul conform caruia am fost trimisi in somaj tehnic si ce trebuie sa contina decizia de reincepere a activitatii ...
Am gasit ceva dar nu stiu daca este bun :

SC ...................................................
Sediul .............................................
Reg.Com. ......................................

DECIZIE
Nr…………din……………..

Domnul/a ……………………………..…………………reprezentant legal al SC………………………, având în vedere prevederile Legii nr. 76 si a Legii nr.53/2003, precum si prevederile Contractului colectiv unic la nivel naţional;
DECID:
Salariatii menţionaţi mai jos isi reiau activitatea in baza aceluiasi contract individual de munca, după cum urmează:
1…………………………………………………………………
2…………………………………………………………………
3…………………………………………………………………
Art. 2. Compartimentul contabilitate – resurse umane va duce la îndeplinire prevederile prezentai decizii, având obligaţia de a le comunica ITM al Municipiului Bucuresti, în vederea înscrierii în carnetele de muncă ale angajaţilor susmenţionaţi.

Emisă azi………………, în ……….exemplare, câte unul pentru fiecare parte.

Reprezentant societate,
…………………………..
Sunt bune articolele ?
1. Da am facut decizii de incetare nominale, cf art. 65 alin 1 din Codul Muncii (Legea 53/2003);
2. Decizia de reincepere se face cf aceluiasi articol ? Ceva de genul :
Începând cu data de 01.08.2010 inceteaza suspendarea raporturile de munca ale societatii cu angajatul X din functia Y in conformitate cu prevederile art. 65 alin 1 din Codul Muncii (Legea 53/2003) ?
Am fost in somaj tehnic timp de trei luni. La incheierea perioadei si reinceperea activitatii, Camera de munca mi-a cerut o alta decizie de reincapere a activitatii...#-o...
Cum trebuie sa fie formulata aceasta ?...
Am o sc care se ocupa si de "Alte activitati recreeative" - CAEN 9272. Detin cateva trambuline si "saltele" gonflabile de diverse dimensiuni si forme (castel, tobogan, balaur) pe care vreau sa le exploatez in diverse zone. Pentru acestea am nevoie de autorizatie de functionare? Sau ce fel de autorizatie imi este necesara ? ISCIR (nu sunt electrice)? Cine o emite si in ce baza?
Pot lua o astfel de autorizatie pentru persoana fizica si in ce conditii ?