.Buna.Pe persoana fizica e imprimanta .Nu stiti ce rezolv daca ma plang la ANPC?Cei de la curierat nu gaseau nota de La transport cu care eu am trimis imprimanta inapoi , nu figuram la ei ca am trimis-o ,sau poate m-au testat doar sa vada daca o mai am.La ce ma ajuta un document oficial cu motivul pentru care au refuzat coletul ,de la firma care a vandut imrimanta?Multumesc pentru raspuns.
am trimis retur o imprimanta noua in mai putin de 24 ore de cand am primit-o deoarece nu a functionat.imprimanta fiind una cu sistem CISS atasat.Am pus capacele la rezervoarele cu cerneala si am oprit cu sistemul de oprire furtunasele cu cerneala ce duc in interiorul imprimantei.Dupa aproape 2 saptamani am sunat la firma de unde am cumparat-o sa vad de ce nu o trimit inapoi...surpriza!au refuzat coletul din motiv ca din pachet se vedea urme de cerneala si asa cei de la curierat tin pachetul la ei de mai bine de o luna.Am sunat la curierat si tot ma amana ,ba voiau sa mi-o trimita inapoi ba ca o sa vorbeasca la firma de unde am cumparat-o sa o primeasca ca ei au desfacut coletul si avea cursa ceva cerneala doar pe exteriorul ei.Le-am spus ca nu ma intereseaza cum arata imprimanta doar sa functioneze si mi-au zis sa sun eu la magazin sa le spun sa o primeasca.Am sunat dar ei zic ca au regulament sa nu ia colete deteriorate sau cu urme de cerneala.Acum eu cu paguba si fara imprimanta,va rog sa-mi spuneti daca am vreo sansa sa imi primesc banii inapoi pe ea.Va multumesc anticipat.