avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare prejudiciu firma de curierat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare prejudiciu firma de curierat

am trimis retur o imprimanta noua in mai putin de 24 ore de cand am primit-o deoarece nu a functionat.imprimanta fiind una cu sistem CISS atasat.Am pus capacele la rezervoarele cu cerneala si am oprit cu sistemul de oprire furtunasele cu cerneala ce duc in interiorul imprimantei.Dupa aproape 2 saptamani am sunat la firma de unde am cumparat-o sa vad de ce nu o trimit inapoi...surpriza!au refuzat coletul din motiv ca din pachet se vedea urme de cerneala si asa cei de la curierat tin pachetul la ei de mai bine de o luna.Am sunat la curierat si tot ma amana ,ba voiau sa mi-o trimita inapoi ba ca o sa vorbeasca la firma de unde am cumparat-o sa o primeasca ca ei au desfacut coletul si avea cursa ceva cerneala doar pe exteriorul ei.Le-am spus ca nu ma intereseaza cum arata imprimanta doar sa functioneze si mi-au zis sa sun eu la magazin sa le spun sa o primeasca.Am sunat dar ei zic ca au regulament sa nu ia colete deteriorate sau cu urme de cerneala.Acum eu cu paguba si fara imprimanta,va rog sa-mi spuneti daca am vreo sansa sa imi primesc banii inapoi pe ea.Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: cisse , utilizator 22:10, 9 Octombrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
.Buna.Pe persoana fizica e imprimanta .Nu stiti ce rezolv daca ma plang la ANPC?Cei de la curierat nu gaseau nota de La transport cu care eu am trimis imprimanta inapoi , nu figuram la ei ca am trimis-o ,sau poate m-au testat doar sa vada daca o mai am.La ce ma ajuta un document oficial cu motivul pentru care au refuzat coletul ,de la firma care a vandut imrimanta?Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma cargus refuza preluare colet 51971 51971 Buna ziua. Ieri,15.10.2018, a venit curierul pentru a prelua un colet aflat in garantie pentru a fi dus la firma de reparatii. Am avut surpriza sa refuze ... (vezi toată discuția)
Am fost înșelat la o vânzare pe olx: așa-zisul cumpărător mi-a returnat returnat un alt telefon în locul celui pe care i l-am expediat. ce e de făcut într-o astfel de situație? Luciotrifescu Luciotrifescu Salutare tuturor...in urma unui anunt postat pe olx (telefon spre vanzare)...am primit un mesaj pe acelasi olx de la un individ care m a intrebat direct daca ... (vezi toată discuția)
Rugaminte de lamurire problema furnizor de produse online Descriptiv Descriptiv Am comandat online un produs pe un site gestionat de o firma platitoare de TVA in Romania (ale carei date nu le gasesti pe respectivul site). A sosit prin ... (vezi toată discuția)