Buna ziua. Ieri,15.10.2018, a venit curierul pentru a prelua un colet aflat in garantie pentru a fi dus la firma de reparatii. Am avut surpriza sa refuze ridicarea lui pe motiv ca nu este ambalat corespunzator. M-a pus sa desfac coletul si a dat cu imprimanta in stanga si in dreapta in cutie cu toate ca l-am avertizat ca poate sa verse cerneala din tanc. Nu l-a interesat acest aspect. Imprimanta era in cutia ei originala si pe laterale erau pusi niste bureti din polistiren. A plecat nepreluand coletul. Am sunat la firma de reparatii Depanero, le-am spus situatia si mi-au transmis ca mai bine o aduc eu personal la ei decat sa ma lovesc iar de vreo problema cu firma de curierat.Am mai trimis colete fragile dar nu mi s-a intamplat asa ceva. Ce ma sfatuiti sa fac, deoarece refuzul acestui curier nu mi se pare in regula? Multumesc.
Curierul a refuzat invocand un motiv tehnic. Daca vi s-a parut ca firma de curierat nu e ok, schimbati-o. Daca e vorba de persoana, solicitati firmei sa trimita pe altcineva. Nu puteti obliga legal o firma privata sa incheie un contract cu dvs daca aceasta nu doreste.