avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... firma Cargus refuza preluare colet
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

firma Cargus refuza preluare colet

Buna ziua. Ieri,15.10.2018, a venit curierul pentru a prelua un colet aflat in garantie pentru a fi dus la firma de reparatii. Am avut surpriza sa refuze ridicarea lui pe motiv ca nu este ambalat corespunzator. M-a pus sa desfac coletul si a dat cu imprimanta in stanga si in dreapta in cutie cu toate ca l-am avertizat ca poate sa verse cerneala din tanc. Nu l-a interesat acest aspect. Imprimanta era in cutia ei originala si pe laterale erau pusi niste bureti din polistiren. A plecat nepreluand coletul. Am sunat la firma de reparatii Depanero, le-am spus situatia si mi-au transmis ca mai bine o aduc eu personal la ei decat sa ma lovesc iar de vreo problema cu firma de curierat.Am mai trimis colete fragile dar nu mi s-a intamplat asa ceva. Ce ma sfatuiti sa fac, deoarece refuzul acestui curier nu mi se pare in regula? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: 51971 , utilizator 06:55, 17 Octombrie 2018
Curierul a refuzat invocand un motiv tehnic. Daca vi s-a parut ca firma de curierat nu e ok, schimbati-o. Daca e vorba de persoana, solicitati firmei sa trimita pe altcineva. Nu puteti obliga legal o firma privata sa incheie un contract cu dvs daca aceasta nu doreste.
Multumesc.O sa duc coletul personal. O zi bună.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare prejudiciu firma de curierat cisse cisse am trimis retur o imprimanta noua in mai putin de 24 ore de cand am primit-o deoarece nu a functionat.imprimanta fiind una cu sistem CISS atasat.Am pus ... (vezi toată discuția)
Cum s-a calculat taxa vamala? hopeless1 hopeless1 buna ziua! as dori va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine asupra unui lucru o prietena a comandat din America un set de pahare pt o nunta acestea au ... (vezi toată discuția)
Rugaminte de lamurire problema furnizor de produse online Descriptiv Descriptiv Am comandat online un produs pe un site gestionat de o firma platitoare de TVA in Romania (ale carei date nu le gasesti pe respectivul site). A sosit prin ... (vezi toată discuția)