avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Activitate Sebiana popa

Activitate Sebiana popa

Mulțumesc pt raspunsul foarte exact si prompt! Nu contest nimic din spusele dumneavoastra, va sunt recunoscătoare pt timpul si informatiile acordate, dar uitandu.ma pe portalurile instantelor, inclusiv al Judecătoriei sectorului 1 am observat ca instanța a încuviințat totuși executarea sus-numitei persoane juridice de către persoane fizice, prin intermediul executorilor judecătorești din municipiul Bucuresti. Prin urmare, de ce creditorilor cu domiciliul în municipiul Bucuresti li s-a încuviințat executarea Serraghis, iar executorii din localitatea mea de domiciliu spun ca nu pot pune in executare hotararea instanței? Mulțumesc din nou!
Bună ziua! In urma unei executari silite promovate de SC Serraghis (persoana juridică avand sediul in Cipru), prin mandatar Asset Portofolio (persoana juridică română), care a avut loc anul trecut mi s.a poprit o sumă de bani. Am contestat executarea si am câștigat, instanța dispunând si întoarcerea executarii. Anul acesta, deoarece atât a durat procesul am primit hotararea definitivă a instanței prin care mi se restituie sumele poprite, dar executorii din Bucuresti spun ca nu sunt competenti pt a.mi primi cererea de executare silită a Serraghis, trimitandu.mă la executorii din localitatea mea de domiciliu, in calitate de creditor, iar executorul din localitatea mea de domiciliu spune ca nici el nu este competent, ca Serraghis este persoana juridică cipriota. Var rog sa.mi spuneți cum imi pot recupera eu sumele de bani poprite, prin ce demers? Vă mulțumesc, toate cele bune vă doresc!