avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Activitate Jeoo

Activitate Jeoo

In primul rand copilu are domiciliu la mine și la lultima fără voia mea. Plus el poate dovedi doar prin adn care tatăl biologic al copilui altfel nu poate dovedi ptr ca doar eu pot știun dacă el este tatăl biologic sau nu este... Eu pur și simplu vreau sa știu Cum îmi pot lua copilun de la el.
Deci unde trebuie sa fac acesta notificare și unde fac aceea cerere? Și politia este obligata sa mil aducă acasă?
Politia cică trebuie sal dau în judecata ca sa pot lua fata de la el... Dar ei nu înțeleg ca fata îi trecuta pe numele meu și el nui nici trecut în certificat nu se dovedește cu nimic cai tata ei și automat nu trebuie sa stea fata la el
Fără instanță nul pot lua de la el atâta timp cât el nu are nici un drept asupra ei el ptr ea este ca și un străin ptr ca nu are nimik sa dovedească cai tata ei
Am și eu o întrebare eu am fost plecata din tara și copilu meu a ramân cu mama mea și după un timp tata la fata mi.a luat copilu de la mama fără voia ei Cum as putea lua copilu de la el repet el nui nici trecut în certificat ca tata nui nici recunoscut dar nu vrea sa îmi dea copilu