avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Activitate Sofroni Malin

Activitate Sofroni Malin

Asta am inteles ....Eu as vrea sa imi fac o firma de contabilitate si audit financiar si an inteleg ca actionarul trebuie sa fie obligatoriu expert contabil ca sa poata presta serviciile ,sau daca sunt 2 actionari si unu este expert contabil si unul nu este ,atunci expertul trebuie sa aiba minim 51% din actiuni .Eu imi doresc sa fiu pe vanzari si relatia cu clientii ,iar expertul sa tina contabilitatea efectiv .
Raspunsul dumneavoastra nu m-a ajutat .
Mutlumesc
Din ce m-am interesat si am citit as ptuea sa-mi fac firma de contabilitate si audit daca ma asociez cu un expert contabil ,iar eu sa am maxim 49% din actiuni si el 51%,dar unele persoane mi-au spus ca nici asa nu poti .
Buna ziua .
Intentonez sa-mi deschid o firma de recrutarea fortei de munca ,dar am niste nelamuriri.
1)Ce avize imi trebuie ,ca:firma,formator,etc.
2)Cum pot semna cat mai multe contracte de colaborare cu firmele din afara ?(adica nu cred ca cei care au firma ,au mers la atatea firme face to face ) ....Care e metoda cea mai buna de abordare a firmelor ?(simplu si usoara in mediul online )
3)Banii vin de la oamenii care vor sa munceasca in strainatate sau de la firmele cu care colaborez?
Multumesc

sponge_malin@yahoo.com