intre timp a mai aparut o problema,ne obliga sa venim duminica la lucru,in conditiile in care in contract se stipuleaza 40 ore de munca saptaminal si maxim 8 ore suplimentare,alt articol din acelasi contract spune ca salariatul are dreptul la 2 zile consecutive de repaus saptaminal in afara de faptul cind este solicitat in caz de forta majora,catastrofe,interventii.
Mi se pare o aberatie sa vii duminica la lucru, mentionez ca e vorba de o firma care ofera niste servicii si depinzi de faptul daca omul este acasa ca sa poti sa rezolvi problema,se plateste duminica,dar eu unul prefer sa merg la biserica , sa ma odihnesc,sa ies in oras,sa socializez ,ca nu m-am maritat cu firma ca sa sa stau si duminica."nu e crisma sa stai peste program si nici biserica sa mergi duminica",poate cistig la loto si atunci le spun la sefi ce ma doare,de fata cu toti colegii.azi ne-a amenintat ca daca nu se hotaraste 2 oameni sa vina duminica atunci ne "rezolva" el pe late cai.
Sindicatul e doar de forma,nu isi apara oamenii care iau ales,haos total...
Buna,sunt nou pe forum asa ca daca postez unde nu trebuie,imi cer scuze.
Problema care o reclam este faptul ca sunt incadrat la o societate,unde am avut un program saptaminal de 40 ore,si beneficiam si de grupa 2 de munca,ulterior sa scos si acum sunt incadrat cu 7 ore pe zi,dar trebuie sa prestez 8 ore,altfel intru pe lista neagra a sefilor,am semnat un contract ca programul de lucru este de 7 ore pe zi,insa sefilor nu le pasa,pt ei suntem doar niste numere[marca],mentionez ca suntem mai multi oameni in aceasta situatie in cadrul aceluiasi centru.
Ce pot sa fac fara sa fiu vazut ca oaia neagra?
Sindicatul nu-l intereseaza despre aceasta.