avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1302 soluții astăzi
Forum Activitate Cristian si criatiana

Activitate Cristian si criatiana

Bună am fost oprit pe drum public cu mașina având în vedere că am avut o alcoolemie de 0, 71%suta când am suflat în fiola,sincer ie pentru prima data când o pățesc și prima data când am comis-o după ce am luat permisul,nu mai opus nu am opus rezistenta la poliția din trafic care ma oprit am recunoscut din prima ca sunt băut și ca o sa merg după cum zic iei. Într-un final ma judecat a treia zi după care am predat și permisul,acum întrebarea mea este dacă pot să conduc în România după 6luni?
Bună seara am si ieu o întrebare legata de cum pot sa fac sa ies din tara cu fetita mea minora dedoar 6ani. (Detali.)am stat cu tatal fetitei doar pana dupa ce sa nscut find un om far ai pasa de familie doar de jocuri de noroc furturi si scandal lam părăsit. De la notar am doar o foaie ce îmi da acord de ami creste fetita .prin urmare eu miam facut familie sunt căsătorită si asi vrea sa pot pleca la soț in anglia tatăl fetitei nu ie interesat de ea de 5ani ie crescuta de mine si sotul meu legitim .Tatal fetitei ie inchis in germania ieu trebuie să ajung la soțul meu intrebarea ie cum pot ajunge in anglia cu fetita fara acordul tataliu legitim. Va rog ajutatima!!!!!