avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua am permisul suspendat în Spania pe o ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua am permisul suspendat în Spania pe o perioada de 8luni ieu pot conduce în România cu o dovada ca dețin permis?

Bună am fost oprit pe drum public cu mașina având în vedere că am avut o alcoolemie de 0, 71%suta când am suflat în fiola,sincer ie pentru prima data când o pățesc și prima data când am comis-o după ce am luat permisul,nu mai opus nu am opus rezistenta la poliția din trafic care ma oprit am recunoscut din prima ca sunt băut și ca o sa merg după cum zic iei. Într-un final ma judecat a treia zi după care am predat și permisul,acum întrebarea mea este dacă pot să conduc în România după 6luni?

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru alcool la volan adrian8484 adrian8484 Buna ziua,am cateva intrebari....In data de 16.05.2015 am fost oprit in trafic, in fiola am avut 0,62.In data de 10.02.2016 am fost chemat la politie pentru ... (vezi toată discuția)
Am fost oprit in trafic de doi agenti ai politiei rurale boldu din jud. buzau si acuzat pe nedrept ca am consumat bauturi alcoolice vionel vionel ION GEORGE-CRISTIAN Dovada de retinere a permisului de conducere auto seria DDA nr.137158 mi-a fost eliberata in baza procesului verbal de contraventie nr ... (vezi toată discuția)
Permise de conducere suspendate si cu dosar penal soferasul soferasul Buna seara! Acum un an si jumatate intr-o seara de noiembrie pe la ora 23-0 am fost tras pe dreapta de un echipaj de poitie pt motiv ca se fac razii pt ... (vezi toată discuția)