avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Activitate Loredana Gheorghe

Activitate Loredana Gheorghe

Buna ziua,

Am si eu o nelamurire. Contractul meu de munca s-a incheiat in luna noiembrie 2018. Sunt insarcinata in 7 luni si in ultimii 2 ani am 12 luni lucrate, deci ma incadrez pentru a primi indemnizatia de crestere copil, insa ulterior am aflat ca as putea sa imi depun dosar si pentru a primi concediu prenatal. Pentru acesta e o regula sa fi cotizat minim o luna la CAS daca nu ma insel. Deci indeplinesc si conditia aceasta. Intrebarea mea este : Unde as putea sa ma adresez pentru a stii ce acte trebuie sa contina dosarul pe care trebuie sa il depun? Si unde trebuie sa il depun?

Multumesc,
Aceasta notificare vad ca nu trebuie motivata. Este in regula asa? Sunt cumva sanse sa fie respinsa?
Imi este necesar un document oficial pe care sa fie trecuta valoarea cuvenita a pensiei, o adeverinta sau ceva de acest gen.
Buna ziua,

Vreau sa aflu cum se obtine o adeverinta pentru un pensionar din care sa rezulte cuantumul actualizat al pensiei. De asemenea, as dori sa stiu si care este procedura, daca se poate face o cerere online pentru obtinerea acestui document.

Multumesc,
Multumesc,

De asemenea, m-ati putea ajuta si cu un model de notificare?
Buna ziua,

Se poate sa trimit pe e-mail (completata, semnata si scanata) notificarea de incetare a contractului de munca in perioada de proba? Fara sa mai am contact direct cu angajatorul ? Iar decizia de incetare imi poate fii trimisa inapoi in aceeasi maniera?