avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Adeverinta cuantum actualizat al pensiei
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Adeverinta cuantum actualizat al pensiei

Buna ziua,

Vreau sa aflu cum se obtine o adeverinta pentru un pensionar din care sa rezulte cuantumul actualizat al pensiei. De asemenea, as dori sa stiu si care este procedura, daca se poate face o cerere online pentru obtinerea acestui document.

Multumesc,
Ultima modificare: Joi, 12 Octombrie 2017
Loredana Gheorghe, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 18:24, 12 Octombrie 2017
Valoarea actuala a pensiei o aveti in ultimul cupon de pensie.
Imi este necesar un document oficial pe care sa fie trecuta valoarea cuvenita a pensiei, o adeverinta sau ceva de acest gen.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cuponul de pensie este adeverința în original de care aveți nevoie.
Cuponul pensionarului are valoare JURIDICĂ ca adeverință de venit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt pensionar de invaliditate, sotia poate fi coasigurat? ContSters232985 ContSters232985 Buna ziua, Sotia unui pensionar pe caz de boala poate beneficia de asigurare de sanatate? daca da, ce trebuie facut ca sa devina coasigurata? multumesc (vezi toată discuția)
Acte necesare incheiere pensie persoana decedata MOROSANUDRAGOS MOROSANUDRAGOS Buna ziua , Va rog sa-mi comunicati unde trebuie mers si ce acte trebuie depuse la casa pensiilor pentru o persoana care a decedat pe data de 10.08. Pensia ... (vezi toată discuția)
Clarificare privind procedura de solicitare a unui ajutor judiciar padriani padriani Buna ziua, As dori o clarificare privind procedura de solicitare a unui ajutor judiciar. In urma acestei solicitari am primit de la Judecatorie o ... (vezi toată discuția)