Am fost angajat la S.C. CARBOSIN S.A. COPSA MICA in perioada noiembrie 1987 - martie 1994 ca inginer electrotehnist promotia 1987. Deoarece in acea perioada era obligatoriu un stagiu de 3 ani in intreprinderea in care am fost repartizat din facultate , a trebuit sa ma prezint la I.A.T.C. Botosani (devenita ulterior ARCA S.A.) unde am fost repartizat si unde mi s-a facut angajare si mi s-a retinut Carnetul de Munca. Dar , pentru ca eu aveam deja familie si sotia mea lucra la Carbosin Copsa Mica , mi s-a permis detasare permanenta la Carbosin unde mi s-a facut , de asemenea , angajare si am lucrat pana in martie 1994. In martie 1991 mi-am recuperat Carnetul de Munca de la Botosani si l-am adus la Carbosin Copsa Mica. In Carnetul de Munca apare grupa 1 speciala (conform pct.31 din Ordinul 50/1990) ,doar in perioada in care acesta era la Carbosin. Am obtinut dovada activitatii mele la Carbosin pe intreaga perioada , de la arhivele detinute de Arquivo S.R.L. Braila , dar aceasta nu contine si grupa de munca. Rog o sugestie in vederea solutionarii acestei probleme.
Cu stima,
Ilie Capilnean