Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat. Parintii mei au fost implicati intr-un accident rutier, cand un vehicul a intrat pe sensul lor de mers, impactul producandu-se din vina soferului acelui vehicul. Ambii soferi indeplineau toate prevederile legale pentru a conduce un vehicul (RCA, carnet etc), si niciun sofer nu a fost in stare de ebrietate etc. S-a deschis un dosar penal, care in momentul de fata (o saptamana de la eveniment) contine, dupa spusele agentului de circulatie constatator, doar declaratia parintilor mei, copii de buletin, politele RCA ale ambelor parti implicate si atestatele de reparatie ale vehiculelor. Agentul de circulatie mi-a comunicat ca la dosar nu se gaseste niciun proces verbal , nu este deloc cooperant si refuza comunicarea cu dansul prin telefon. Ambii mei parinti sunt spitalizati in momentul de fata, insa nu se stie inca de cate zile vor avea nevoie. Celalalt sofer a necesitat doar o zi de spitalizare. Nu am mai trecut prin astfel de situatii si nu am nicio idee despre ce pasi ar trebui urmati cat mai repede pana la contactarea unui avocat. Orice informatie este apreciata! Va multumesc mult!