"In urma sesizarii dumneavoastra inregistrata la Inspectoratul Teritorial de Munca Mures cu numarul 16681 din data 18.10.2017, s-a dispus efectuarea unui control la SC.... SRL cu sediul in localitatea ........ in temeiul Legii nr. 108/1999 - privind infiintarea si organizarea Inspectie Muncii, republicata, in vederea aspectelor semnalate de dumneavoastra.
> Din verificarea documentelor prezentate spre verificare s-a constatat ca ati prestat activitate pentru societate in baza contractului individual de munca nr.384, incheiat in data de 20.02.2015 cu norma intreaga de 8ore/zi in perioada 21.02.2015-10.10.2017
> Din verificarea documentelor prezentate de catre societate, au fost gasite dovezi scrise din care sa rezulte ca ati prestat munca suplimentara si munca de noapte, care, din verificarea statelor de plata nu rezulta ca v-a fost compensata conform prevederilor legale in vigoare, fapt pentru care s-a dispus masura acordarii drepturilor restante, cu termen de realizare 12.11.2017
> Referitor la concediul de odihna neefectuat aferent anului 2017, va informam ca din verificarea programariipentru anul 2017, si a activitatii prestate, rezulta ca pana la incetarea contactului individual de munca, respectiv data de 10.10.2017, nu v-ati efectuat concediul de odihna. Plata concediului de odihna neefectuat, se face odata cu plata drepturilor salariale cuvenite lunii in cursul careiaa incetat contractul individual de munca
< De asemenea va informam, ca orice incalcare a drepturilor izvorate din raporturile de munca, cu privire la incheierea, executare, modificarea, suspendarea si incetarea contractelor individuale de munca, precum si plata unor drepturi salariale neacordate, constituie conflict de munca si se solutioneaza de catre instantele competente, in a carei circumscriptie reclamantul isi are domiciliul sau resedinta, conform art.269 alin.2 din legea 53/2003, republicata. Carerile referitoare la solutionarea conflictelor de munca se judeca in regim de urgenta"
In luna 18.11.2017 mi s-a oferit 1350lei, intrebarea este pentru 3 ani de concediu neplatite + 10 zile luna trecuta lucrate + ore suplimentare mi se pare o suma foarte mica, ce este de facut ? , sa merg mai departe in tribunal ? pentru suma care trebuie sa imi fie restituita .
Din 2015 pana in prezent nu am primit concediu si nici banii de concediu eu ieri am lichidat daca nu imi ofera banii care mi se cuvine Trebuie sa imi iau avocat si daca da Cat ma coasta avocatul sau daca merita sa ma mai complic