Multumesc pentru raspuns.
Am citit definitia Caenului. Intrebam de aceste categorii specifice pentru ca noi asta vrem sa vindem in magazin iar de la Registrul Comertului ni s-a spus ca nu avem voie. Pentru alimente ni s-a spus sa alegem "Caenul de alimentara, pentru ca orice bagi in gura e mancare" si pentru asta avem nevoie de cursuri de lucrator comercial si de de igiena (desi i-am explicat ca pe diploma mea de atestat scrie: Meseria de tehnician in servicii financiare si comerciale - a zis ca nu mai conteaza astfel de diplome) Iar pentru rechizite si cd-uri etc. ni s-au recomandat 2 caenuri diferite specifice insa magazinelor specializate.
Cand am sunat la INS mi s-a spus ca pe acest caen pot vinde cam tot ce mi-am propus pentru ca este specific magazinelor cu de toate pe care le gasim preponderent rural, insa doamna de la registru a tipat la mine cum ca o sa le vand pe socoteala mea...
Puteti sa-mi dati, va rog, un raspuns mai specific privind categoriile de produse de care am intrebat?
Multumesc
Buna seara,
ma intereseaza daca pe CAEN 4719 pot sa vand cateva categorii de produse:
- sucuri imbuteliate, croissante, chipsuri, ciocolata si alte produse alimentare de acest gen, preambalate (si daca da, am nevoie de curs de igiena pentru vanzarea lor?)
- caiete, pixuri, creioane, foi si alte mici rechizite
- cd-uri si dvd-uri neinregistrate si stick-uri memorie