avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1909 soluții astăzi
Forum Activitate MGS8

Activitate MGS8

Am inteles, va multumesc din suflet pt. raspuns, momentan asteptam desfasurarea evenimentelor (avand in vedere ca accidentul a avut loc in aceasta dimineata) este prematur sa stim raspunsul medicilor sau autoritatilor in acest sens. Deabia a dat declaratia la politie unde i a fost retinut permisul dar i s a dat o dovada cu termen "nelimitat" de conducere pana la solutionarea cazului. Partea rea este ca aceste doua persoane care au fost lovite, sunt de nationalitate "gipsy" si femei de moravuri usoare, iar politisiti i au recomandat soferului sa pastreze distanta fata de ele si fam lor, datorita faptului ca sunt cunoscute de comunitate ca facatoare de astfel de gesturi pentru a obtine foloase. In speranta ca se va solutiona just aceasta situatie, va multumesc inca o data pt sfat si promptitudine.
Da, politia a fost anuntata atat de sofer cat si de trecatori/martori, a ramas la locul accidentului, a fost cooperant pe tot intregul parcurs al masuratorilor, nu a consumat nici un fel de substante sau alcool.
Soferul se afla intr o deplasare usoara, pe trecerea de pieton a acrosat o persoana cu oglinda si foarte putin cu aripa laterala a masinii, persoana cazand iar cea de a doua dezechilibranduse si canzand si ea. Salvarea a constatat ca persoanele nu au vatamari corporale de nici un fel dar la solicitarea lor au fost trasportate la spital pt investigatii suplimentare. Am rugamintea sa ma informati cu privire la situatia de mai sus, insemnand ce sanctiuni i se pot aplica soferului si daca este cazul de proces si daca are posobilitatea de a beneficia de un avocat din oficiu (deoarece nu are venituri si nu si poate permite). Multumesc, astept cu interes raspunsul dvs!