Am depus cererea, dar mi se cere martor cum a văzut când ma bătea, și nu era nimeni pe stradă, pentru că el ma târât între blocuri
Nu locuiesc cu el este fostul iubit
MYRA CIMPEAN (Avokitten) a scris:
apelati la un avocat sa va reprezinte in demersuri dar daca cautati in google veti gasi model de cerere pentru ordin de protectie
Am fost bătută de fostul iubit pe stradă, și am mers la judecătoria orașului de care aparțin pentru a obține ordinul de protecție, având chiar și 2 plangeri penale depuse la parchet, și cu certificat medico-legal, și cu toate astea pentru obținerea ordinului de restricție mi se cere să aduc martor la agresiunea și violența suferită. Dacă nu am martor ,, câte bătăi mai pot îndura, sau moartea mea va fi martorul cheie, că mia luat viața și instanța așa va crede de ce am cerut acel ordin de restricție,.
a politia de care apartin ,nu mi se zice nimic imi zic ca nu e de competenta dansilor ,am acel nr de dosar,dar cu toate acestea azi am fost batuta din nou ,si la sectia de politie de care apartin m-ia zis sa merg la judecatorie sa cer ordin de protectie .cum sa procedez ,pentru ca ma tem de viata mea,imi este frica ,caci pana la urma ma va omora asa cum zice.am toate probele la dosar ,si maine merg la parchet cu alta plangere,si apoi la medicul legist,nu am vanatai doar un deget umflat si ma dor foarte rau coastele
la politia de care apartin ,nu mi se zice nimic imi zic ca nu e de competenta dansilor ,am acel nr de dosar,dar cu toate acestea azi am fost batuta din nou ,si la sectia de politie de care apartin m-ia zis sa merg la judecatorie sa cer ordin de protectie .cum sa procedez ,pentru ca ma tem de viata mea,imi este frica ,caci pana la urma ma va omora asa cum zice.
am depus o plangere penala la parchet impotriva fostului iubit cu infractiunea de maltratare si amenintare,am primit un nr de dosar de la parchetul de pe langa judecatoria de care apartin ,in care mi se comunica ,caci sesizarea mea a fost inregistratasi trimisa la politia orasului in care locuiesc ,si ca dupa definitivarea cercetarilorpenale,mi se va comunica solutia .as dori sa stiu daca reclamatul ar fi primit vreo instiintare ,deoarece el continua cu amenintarile .multumesccum se pro