avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum obțin un ordin de restricție? Mi s-a cerut ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum obțin un ordin de restricție? Mi s-a cerut martor cu toate că am certificat medico-legal

Am fost bătută de fostul iubit pe stradă, și am mers la judecătoria orașului de care aparțin pentru a obține ordinul de protecție, având chiar și 2 plangeri penale depuse la parchet, și cu certificat medico-legal, și cu toate astea pentru obținerea ordinului de restricție mi se cere să aduc martor la agresiunea și violența suferită. Dacă nu am martor ,, câte bătăi mai pot îndura, sau moartea mea va fi martorul cheie, că mia luat viața și instanța așa va crede de ce am cerut acel ordin de restricție,.
Ultima modificare: Marți, 28 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:27, 29 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Banuiesc ca la ordin de protectie conf. Legii 217/2003 va referiti.
Locuiti impreuna cu agresorul?
apelati la un avocat sa va reprezinte in demersuri dar daca cautati in google veti gasi model de cerere pentru ordin de protectie
MYRA CIMPEAN (Avokitten) a scris:

apelati la un avocat sa va reprezinte in demersuri dar daca cautati in google veti gasi model de cerere pentru ordin de protectie

Nu locuiesc cu el este fostul iubit
Am depus cererea, dar mi se cere martor cum a văzut când ma bătea, și nu era nimeni pe stradă, pentru că el ma târât între blocuri

Alte discuții în legătură

Ordin de restrictie Rissea Rissea As dori sa stiu in ce cazuri se obtine oridul de protectie sau restrictie. Adica se aplica numai la violenta in familie? (vezi toată discuția)
Ordin de restrictie ady2016 ady2016 Buna ziua. Am si eu o nelamurire si as avea nevoie de ajutorul dv-stra. am o cunostinta care este aenintata de fostul ei iubit. Mentionez ca este amenintata ... (vezi toată discuția)
Lovita, injurata, amenintata angelrain angelrain buna.am sa scriu scurt ca am vazut ca asa se practica pe aici.am fost lovita injurata si amenintata de catre un individ pe care il cunosc in fata usii lui pe ... (vezi toată discuția)