Multumesc,
Se pare ca doi curieri i-au dat in judecata.Pe dealer ca au vandut masinile stiind deja de probleme si pe Ford.Conditiile normale de exploatare spun ca prima revizie cu schimbarea uleiului se face la 50000 km.Noi o facem pe cheltuiala Ford din 3000 km in 3000 km.Acum 2 zile ne-au facut un update la software.Sa vedem ce se intimpla.
Nu - nu am fost informat si nu avem contract,doar certificatul de garantie.Aceasta nu este o intretinere speciala- este o defectiune pe care service- ul o recunoaste ca fiind din partea fabricantului Ford.In scris nu vor sa recunoasca nimic.O sa ma interesez maine la firma daca avem contract dar eu stiu ca nu.O sa ma uit si in conditiile de garantie.
Am cumparat in martie 2017 un Ford Transit cu motor Eco Ad Blue.La fiecare 3000 km indicatoarele de bord solicita inlocuirea uleiului.Pana acum schimbarea uleiului a fost facuta pe cheltuiala Ford.
Problema este ce fac cand iese din garantie.Ford Romania cat si dealerul refuza sa raspunda cand si cum rezolva problema.Nu sunt doar eu cu aceasta problema.