Anaaa123 a scris:
gi-jane2 a scris:
De ce sa angajati un detectiv ca sa dovediti ce stiti deja, ca are o amanta ?
Si in instanta va duceti ca sa ce, ce vreti de fapt ?
Sa divortati ? Pt divort, nu e nevoie sa dovediti ca va inseala. Cred ca la capitolul asta, ar avea si el ceva de zis.
Ce legatura e intre faptul ca i-ati trimis bani si ca va inseala ?
Daca banii ai asunt investiti in ceva, puteti sa cereti parte din acele investitii. Daca i-ati trimis bani si i-a cheltuit.. sa fiti sanatoasa, ca faceti altii :)
Reveniti si scrieti ce vreti de fapt.
Doresc daune morale ai sa plătească toată lumea pt ceea ce fac ! In primul rând el pe mine ma șantajat emoțional a profitat de naivitatea mea ! Sa căsătorit cu mine ca sa ii întrețin relația pe lângă fătul ca el e vinovat și i-am pus dovezile in fata mi-a cerut poze și dovezi veritabile nu l-am văzut niciodată cu domnișoara doar ca toată lumea vb și imi spune ca se afișează cu ea poate fi doar paranoia mea ! Doar ca nu cred ca toată lumea minte numai el nu minte pt ca am găsit mici indicii in schimb este totul Ok in relația noastră nu cheltuie bani bani mei sunt bani mei și ii cheltuim cum doresc eu !! are Cash defapt și de drept nu vreau sa merg in instanța vreau doar sa îmi dea ceea ce este al meu și sa ma lase in pace observ ca nu se poate vb serios și ca dacă încerc sa vb profita de slăbiciunea mea și avocatul mai pe scurt mi-a zis ca nu avem suficiente dovezi pt a merge in instanța ! Și nu înțeleg de ce ?