avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Activitate genyx

Activitate genyx

Răspuns la discuția alcoolemie =0,8
Sa-l angajez acum sau cand sunt chemat in instanta?
Pe scurt /Pe 2 aug am baut pe la ora 14 150-200g tuica,am servit peste am baut 250ml de bere apoi am dormit de la 15 la 18:30. M-am trezit cu greata de la peste si am mai baut 250ml bere,apoi am plecat cu masina prin sat sa merg la camp,dar m-am intalnit cu echipajul. Am suflat si a iesit 0,44 in aer expirat la 0ra 19.22. Am mers la recoltare ,prima proba la ora20:30,iar a doua la 21:30. Mi-au iesit analizele 0,8 si 0,6. Procurorul acerut recalculare si mi s-a dat raspunsul ca la ora 19:22 teoretic as fi avut 1.03 alcoolemie. Am recunoscut in declaratii toate rezultatele si faptul ca regret ce s-a intamplat. Sunt intelectual si nu am mai avut pana acum nici un accident in cei 25 de ani de cand conduc,in afara de cateva amenzi banale.Din cauza faptului ca am ramas fara permis ,am renuntat si la functia de director adj. pentru ca nu puteam face fata deplasarii la locul de munca la orice ora ,etc. Cam asta este pe scurt. PS am angaja un avocat la inceput si acum nu mai raspunde la tel. Va multumesc!
Acum la ce sa ma astept trimitere in instanta ? sau amenda penala?
Va salut ! Am primit rezultatul recalcularii de la IML Bucuresti si dupa ce-mi face un grafic in final concluzioneaza ca teoretic am avut o alcoolemie de 1,03 a mie atunci cand am suflat in etilotest la ora 19,22 prima proba fiind luata la ora 20:30,iar a doua la 21:30. Am dat
la politie o declaratie azi in calitate de suspect,iar maine m-a chemat sa mai dau una identica in calitate de inculpat. Acum nu stiu ce sa fac daca pe o presupunere teoretica pot deveni inculpat.
Buna ziua! Pe 2 februarie fac 6 luni si nu am primit nici un raspuns referitor la cazul meu. am fost in 17 nov.2017 la procuror si mi-a zis ca o sa ceara recalculare la (0,8 si 0,6 alcoolemie in sange). Cam cat poate dura procedura si la ce sa ma astept?
Nu am primit dovada ! Pe 2 nov 2017 se implinesc 90 de zile . Unde ma incadrez ? Mai platesc amenda ?
Bun, asa a spus si politistul care se ocupa de caz. fapta s-a petrecut pe 2 august, pe 21 septembrie mi s-a adus la cunostinta rezultatul probelor. Se claseaza dosarul,este contraventie,asta inseamna ca nu am putut sa dau examenul pentru betivi dupa o luna,apoi trebuie sa platesc amenda? Si apoi cand i-mi iau carnetul?
Discuție alcoolemie =0,8
Am fost depistat in urma alcooltesterului cu 0,44 in aer respirat, apoi au fost luate probe de sange care au avut ca rezultat 0,8 la prima si 0,6 la a doua. Ce se intampla in acest caz la limita (nici sub 0,8 , nici peste 0,8) Nu am gasit un raspuns pana acum.
(Bausem cu 4 ore inainte,am dormit,apoi cand am iesit cu masina am dat nans in nas cu politia si am suflat in basica !)