Am fost depistat in urma alcooltesterului cu 0,44 in aer respirat, apoi au fost luate probe de sange care au avut ca rezultat 0,8 la prima si 0,6 la a doua. Ce se intampla in acest caz la limita (nici sub 0,8 , nici peste 0,8) Nu am gasit un raspuns pana acum.
(Bausem cu 4 ore inainte,am dormit,apoi cand am iesit cu masina am dat nans in nas cu politia si am suflat in basica !)
Ar trebui sa se dispuna clasarea, legea sanctioneaza pe cel care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, la 0,80 este contraventie.
Este posibil in functie de situatia de fapt, sa se solicite recalcularea.
Bun, asa a spus si politistul care se ocupa de caz. fapta s-a petrecut pe 2 august, pe 21 septembrie mi s-a adus la cunostinta rezultatul probelor. Se claseaza dosarul,este contraventie,asta inseamna ca nu am putut sa dau examenul pentru betivi dupa o luna,apoi trebuie sa platesc amenda? Si apoi cand i-mi iau carnetul?
Cu ordonanta de clasare si dovada fara drept de circulatie mergeti sa va ridicati permisul, vedeti acolo daca vi se mai suspenda sau nu dreptul de circulatie, comandatul politiei hotaraste.