In ce mod se recupereaza cheltuielile de judecata daca partea care a castigat fondul a decedat si urmasii acestuia (mama si fica) sau constituit parte civila la recurs care a fost si el castigat de urmasi.
Deci sentinta de recurs ( care este definitiva) acorda cheltuielile de judecata celor doi urmasi.Toate cheltuielile de juedcata sau efectual inaintea decesului parti care a castigat procesul
Cat va fi procentul pentru fiecare urmas din cheltuielile de judecata?
In ce mod se recupereaza cheltuielile de judecata daca partea care a castigat fondul a decedat si urmasii acestuia (mama si fica) sau constituit parte civila la recurs care a fost si el castigat de urmasi.
Deci sentinta de recurs ( care este definitiva) acorda cheltuielile de judecata celor doi urmasi.Toate cheltuielile de juedcata sau efectual inaintea decesului parti care a castigat procesul
Cat va fi procentul pentru fiecare urmas din cheltuielile de judecata?
Vreau sa il pun pe tatal meu sub interdictie judecatoreasca deoarece are Alzheimer forma grava.
Actele pentru dovedirea starii de sanatate trebuiesc depuse odata cu cererea sau dupa ancheta procurorului?
In cerere trebuie specificat ca doresc sa numesc si un curator pana la punerea sub interdictie?
Persoana care va fii tutore poate fi numit curator pana la punerea sub interdictie si numirea tutorelui?
e un proces urgent
intampinarea a depus o intimata avand termen pana la primul termen de judecata adica 07.11.2017
Apelul l-am depus pe 23 octombrie,pe 30 oct am fost citat pe data de 07,11.2017.
S-a amanat pronuntarea pe data ed 14.11.2017.
Intimata a depus intampinara la data de 07.11.2017.
pana la pronuntarea deciziei depun raspuns la intampinare sau concluzii scrise?
Multumesc
Deci pot depune concluzii scrise cu referire la intampinarea depusa de catre intimata?
Cum a avut intimata termen sa depuna intampinarea pana in ziua primului termen de judecata?
Am facut apel impotriva unei incheierii civile de suspendare chelt.executor judecatoresc.Am avut 5 zile la dispozitie
Intimata trebuia sa depuna intampiunare pana la la primul termen de jyedcata 07.11.2017 adica azi.
M am prezentat in instanta si am primit intampinarea.
Pronuntarea deciiziei s-a amanat pe data de 14.11.2017.
Pana la ce data pot depune concluzii scrise?
Pot face si raspuns la intampinarte sau doar concluzii scrise cu referire la itampinarea depusa?
Nu stiu daca instanta este obligata sa asigure asistenta unui psiholog la audierea minorului.
Nu am gasit nici un text de lege care sa specifice acest aspect.