avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Activitate AlexeSolomon

Activitate AlexeSolomon

Vă mulțumesc ptr răspunsuri, cele 2ZLP mi-au fost acordate dar ele sunt rezultatul celor 2zile lucrate in zile de sărbătoare in luna precedenta-- care nu se regăsesc în cheia lunii și pe fluturas La o verificare prezenta lucrului trebuie sa se regăsească în pontaj dar și în fluturas, Eu am lucrat de sărbători legale și am depășit cheia luni iar un alt coleg nu a depășit cheia luni ,lucrând de sărbători legale și a beneficiat de ZLP. Dv.. spuneti așa:zile lucru=zile sărbători. legale= zile suplimentare.
[ link extern ]

Vă mulțumesc, anticipat.
Într-o lună a anului am realizat 180 de ore cu 20 ore sărbători legale( lucrez 12/24) , pe fluturas apare doar 160 " cheia lunii" respective și plată ptr cele 160 de ore. Luna următoare primesc 2 ZLP ptr orele lucrate de sărbători legale, dar orele efectiv lucrate in luna anterioare NU, și am vorbit la Resurse Umane și răspunsul a fost următorul:ptr orele lucrate de sărbători legale am luat ZLP următoarea lună și nu beneficiez și de zile de recuperare. Este corect? Daca eram plătit la ora și îmi erau plătite cele 180 lucrate efectiv ....principiul era corect. Am nevoie de argumente Va mulțumesc ,anticipat .