Buna ziua.sunt cu un bărbat de 3 ani si căsătoriți de anul trecut din august.avem împreună un băiețel de zece luni . de un an soțul s-a schimbat total..parca e alta persoană . a început cu injurii zilnic, certuri, șantaj emoțional,bătăi ...dintr-o zi mi-a dat un pumn in cap ,fiind cu băiatul in brațe . l-a atins si pe el si a făcut copilul cucui . Altădată m-a dat pe poarta afara si mi-a smuls băiatul din brațe ,sa plec. A început sa bea zilnic,se duce sta numai la magazin,vine seara începe cu scandalul ..m-a si înșelat cu o femeie din sat de la noi. L-am prins acum 3 zile. Eu bănuiam de mult,dar nega tot timpul .acum îmi spune continuu ca daca zic ceva si afla soțul femeii ăleia eu sa plec de la el.nu mai suport ,trăiesc un calvar. Nu mai ma simt iubita,nu ma simt femeie ,nu am de ce sta lângă un astfel de om. El mereu ma amenința de cate ori ne certam ca noi daca vreodată ne despărțim ca îmi ia băiatul,ca el are bani si relații si orice ar fi copilul la el va rămâne. (In contextul in care eu ma pot duce decât undeva cu chirie, ajutata fiind de mama mea care e stabilita in Anglia,tatal meu e decedat). Întrebarea mea este următoarea : poate sa îmi ia copilul forțat sau sa mi-l acorde legea pana in doi ani sau pana ca instanta sa se pronunțe si sa acorde custodia copilului? Ori ma poate baga ca am fugit cu copilul,fiind mama lui? Eu o sa intentez imediat divorț . mulțumesc mult