Imi cer scuze dar va rog sa imi mai raspunde-ti la o intrebare;
Daca eu ma inteleg cu persoana vatamata care are peste 90 zile CML, si isi retrage plangerea penala, in acest caz dosarul va fi clasat (se va da NUP) sau continua dosarul cu inceperea urmarii penale ?
Multumesc ptr intelegere.
Mi s-a spus ca peste 90 de zile, si ca trebuie sa ma prezint la ei ptr a imi aduce la cunostinta ca sunt suspect. Ce nu inteleg eu este faptul ca accidentul a avut loc pe data de 12 martie, si nu inteleg cum poate partea vatamata sa vina cu CML peste 90 de zile ?
Multumesc
Buna ziua.
In aceeasi situatie sunt si eu, numai ca persoana vatamata a depus deja plangere le dosar cat si certificatul medical de 90 zile si mi sa adus deja la cunostinta ca sunt suspect. Daca eu ma inteleg cu persoana vatamata si isi retrage plangerea penala, in acest caz dosarul va fi clasat (se va da NUP) sau continua dosarul cu inceperea urmarii penale ?
Multumesc ptr intelegere.
Buna ziua.
Am lucrat ca si cadru militar in Ministerul de Interne si am fost clasat in dec,2012 cu pensie de invaliditate gradul 3. Conform legii 223 din 2015 , Art.18. lit.(b), eu pot trece la pensia de serviciu anticipata partiala ?
Mentionez ca am 21 de ani vechime efectiva in munca si 19 ani in serviciu. Multumesc pentru intelegere.