Acolo locuiesc o nepoata a administratorului si un angajat nu locuiesc cei cu firma. Administratorul asociației de locatari cand a mers la masa credala a fost dat la o parte ca a mers prea tarziu iar acele apartamente din ce stiu sunt girate la banca ceva de genul. Ideea e ca este deranjant sa fim amenințati ca rămânem fără utilități din cauza lor care au sute de milioane datorie si din ce am înțeles legal nu le poate face nimic si ei probabil profita de acest lucru. Va multumesc frumos pentru timpul acordat . O zi buna!
Buna ziua.Imi spuneti va rog daca se poate face ceva ? In scara unde locuim la doua dintre apartamente este sediul unei firme aflate in insolventa , in cele doua apartamente stau doua familii care nu plătesc absolut nimic pentru ca legea le permite fiind firma in insolventa. Întrebarea mea este se poate face ceva sa le interzică sa mai locuiască acolo sau sa ii oblige cumva sa își plătească cheltuielile ? va multumesc o zi buna
Buna ziua, ma puteți ajuta cu un răspuns ? In scara unde locuim doua dintre apartamente sunt prinse pe firma iar firma respectiva este in insolventa , cei de la asociație au mers la masa credala pentru recuperarea datoriilor dar au fost dați la o parte pe motiv ca au venit prea tarziu ,in cele doua apartamente locuiesc in continuare si au strâns datorii de sute de milioane si nu vor sa plătească nimic si noi ceilalți riscam sa rămânem fără caldura si apa din cauza lor . Se poate face ceva legal sa ii obligam sa își plătească datoriile făcute?va multumesc .O zi buna
Buna seara am o întrebare, astăzi a venit poliția comunitară la firma din neatenție autorizația de funcționare era expirata de 2 -3ani spun 2-3 ani pentru ca înainte erau date pe 2 ani acum se dau pe un an și autorizația este emisă in 2014, din prima amenda nu avertisment , pe lâna ga doamna o tot ținea ca suntem in 2018 , când am întrebat conform care-i legi primesc amenda mi sau spus niște numere de legi sa fac bine sa le citesc, eu nu am semnat nici un proces verbal nu am primit nici o hârtie de la ei urmând sa primesc prin posta am înțeles de la doamna foarte nervoasa. Cum pot sa contest aceasta amenda? Și cred ca doamna care se crede in 2018 pe procesul verbal a trecut ca este expirata din 2014 dar derapat atunci era emisă și de atunci mai este valabilă un an sau 2ce pot face ? Va mulțumesc frumos