Liliana Gradinaru a scris:
Intai faceti contestatie, vorbiti cu un avocat. In cadrul procesului se cere proba aceea de la banca.
V-as spune mai mult, insa nu inteleg dinamica accidentului, cum v-a aparut o masina in fata dar v-a lovit in aripa stanga. E o chestiune de imaginatie, imi lipseste azi, se pare.
E nevoie de o contestatie in care sa solicitati o expertiza, descrierea accidentului, normele a[plicabile, destul de tehnic imi pare.
Va multumesc pentru sfaturi. Stiu ca initial nu am descris foarte bine dinamica accidentului, incerc sa o fac acum. Eu ma deplasam pe B1 in aceeasi directie cu auto de pe B2. Cu 20m inainte de intrarea in sensul giratoriu,auto de pe B2 a schimbat banda fara sa se asigure si mi.a atins aripa stg-fata cu usa dr-spate. In acel moment am franat,reusind sa ma opresc in max. 2 metri. Celalalt conducator auto probabil ca s.a speriat,a tras dreapta de volan,moment in care mi.a atins si bara fata cu arpa dr-spate si s.a oprit in stalpul de pe marginea drumului.
Avariile masinii mele sunt minore, am si asigurare casco, deci contestarea deciziei nu este o incercare disperata sa recuperez daunele, ci sunt foarte deranjat de modul in care a fost judecat acest caz de agentul constatator. Dupa incident celalalt conducator auto si.a recunoscut vina si a fost de acord sa facem intelegere amiabila. Dupa ce a dat cateva telefoane, s.a razgandit si am fost la biroul tamponari unde mi s.a pus in fata o declaratie unde trebuia sa povestesc PE SCURT cum s.a petrecut accidentul, fara a fi interogat. Dupa ce am dat declaratia,agentul a constatat daunele masinilor si in 5 min mi.a inmanat procesul verbal. Cand l.am intrebat cum a ajuns la concluzia ca eu am fost vinovat,agentul mi.a raspus ca asa a considerat el...