Gheorghe Florin a scris:
Inregistrarile filmate pot constitui probe in instante. Insa pentru a le obtine trebuie sa va miscati destul de repede. Acestea sunt de obicei pastrate maxim 30 zile dupa care se suprainregistreaza.
Pentru ce ati fost sanctionat? Care este dinamica accidentului. Unde aveti avariata masina?
In cazul dvs. va trebui sa deschideti doua actiuni. Una de anulare a PV si cea de a doua sa chemati in instanta pe celalalt participant la trafic pentru recuperarea pagubelor.
Buna ziua. Am fost sanctionat pentru neacordare de prioritate. Accidentul s.a petrecut inainte de intrarea in sens giratoriu,deci la viteza mica. Masina are aripa stanga fata usor indoita si bara zgariata, avaria fiind minora. Cealalta masina implicata este avariata destul de serios,avand in vedere ca a lovit si stalpul de pe marginea drumului. Cel mai probabil avea viteza si masina din fata ei a franat la intrare in sens,soferul a tras dreapta,m.a atins usor eu reusind sa franez in 2-3 metri,el reusind sa se opreasca in stalp dupa ce a sarit o bordura destul de inalta cu roata din fata.
Puteti sa.mi spuneti cum pot intra in posesia imaginilor surprinse de camera de supraveghere?
Va multumesc pentru raspuns!