avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Activitate Mara c

Activitate Mara c

Va multumesc

Incetarea c.i.m. in baza unui anumit articol din Codul Muncii nu trebuie sa afecteze o viitoare angajare a fostului salariat.
Important este sa primeze aptitudinea si capacitatea profesionala a fostului salariat de a-si indeplini atributiile corespunzatoare la noul loc de munca.

Insa, angajatorul nou poate cere informatii in legatura cu persoana care solicita angajarea de la fostii sai angajatori, dar numai cu privire la activitatile indeplinite si la durata angajarii si numai cu incunostintarea prealabila a celui in cauza.

Si in legatura jocurilor de noroc in lipsa uni certificat de garantie sau contract pot fi tras la raspundere
Si ce cosecinte poate avea acest fapt nu ma mai poate angaja nimeni ?
Da dar eu am mentionat in cererea de demisie ca din cauz domiciliului nu pot ramane in termenul de preaviz
Un angajator iti paote desface contractul de munca dupa ce lai anuntat si ai facut cererea de demisie cu litera i"sau indisciplinar doar pentru faptul ca nu Poti sa in termenul de preaviz... Si eu inafara ca eram barman mai avem grija si de aparatele de joc fara cu contract de munca pe ele separat de cel de bar sau un certificat de garantie pentru bani care ii aveam sau ii scoteam din aparate, si acum ma pun sa dau banii inapoi care numi eseau la aparate...