avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Activitate jenimaracine70

Activitate jenimaracine70

Si se poate anula poprirea?Se poate anula pentru el ca girant plata ratelor daca face contestatie?As vrea sa stiu exact care sunt sansele de castig in aceasta situatie daca se poate...

Madalina Pascu a scris:

Puteti face contestatie in 15 zile de la data receptionarii actului de executare silita pe care il contestati, trebuie vazute documentele.

Mentionez ca se achita de aproximativ 10 luni deja,se mai poate face contestatie?

Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, trebuie facuta contestatie la executare in termen de 15 zile de la data popririi in care puteti opune urmarirea prioritara a debitorului, daca e cazul si/sau contestarea cuantumului popririi daca depaseste limita legala. Este posibil sa mai existe si alte motive de anulare a executarii silite dar acest lucru poate fi stabilit numai dupa studierea documentelor.

Buna ziua!Iubitul meu a girat un coleg de munca prin C.A.R si acesta a plecat in strainatate si nu si-a mai achitat ratele.A primit decizie judecatoreasca si i se pune poprire pe salariu.Se poate face o rata mai mica sau exista vreo solutie legala sa scape de aceasta poprire?
Buna ziua!Am lucrat ca femeie de serviciu la un spital din capitala,am depus actele pentru contract dar el nu a ajuns la mine ca sa il semnez.Dupa o saptamana am fost concediata cu pretextul ca sunt grasa si ma misc lent,practic am lucrat fara contract.Si bani pe zilele lucrate nu i-am primit.Ce pot face in cazul acesta?