avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua!Iubitul meu a girat un coleg de munca prin ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua!Iubitul meu a girat un coleg de munca prin C.A.R si ...

Buna ziua!Iubitul meu a girat un coleg de munca prin C.A.R si acesta a plecat in strainatate si nu si-a mai achitat ratele.A primit decizie judecatoreasca si i se pune poprire pe salariu.Se poate face o rata mai mica sau exista vreo solutie legala sa scape de aceasta poprire?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 12:47, 7 Iulie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, trebuie facuta contestatie la executare in termen de 15 zile de la data popririi in care puteti opune urmarirea prioritara a debitorului, daca e cazul si/sau contestarea cuantumului popririi daca depaseste limita legala. Este posibil sa mai existe si alte motive de anulare a executarii silite dar acest lucru poate fi stabilit numai dupa studierea documentelor.
Mentionez ca se achita de aproximativ 10 luni deja,se mai poate face contestatie?

Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, trebuie facuta contestatie la executare in termen de 15 zile de la data popririi in care puteti opune urmarirea prioritara a debitorului, daca e cazul si/sau contestarea cuantumului popririi daca depaseste limita legala. Este posibil sa mai existe si alte motive de anulare a executarii silite dar acest lucru poate fi stabilit numai dupa studierea documentelor.

Puteti face contestatie in 15 zile de la data receptionarii actului de executare silita pe care il contestati, trebuie vazute documentele.
Si se poate anula poprirea?Se poate anula pentru el ca girant plata ratelor daca face contestatie?As vrea sa stiu exact care sunt sansele de castig in aceasta situatie daca se poate...

Madalina Pascu a scris:

Puteti face contestatie in 15 zile de la data receptionarii actului de executare silita pe care il contestati, trebuie vazute documentele.

Tocmai ce v-am spus ca fara o consultanta asupra documentelor, nu ca poate da nimeni aceste informatii.

Alte discuții în legătură

Am platit ca girant; imi pot recupera banii de la titular? florinmarginean florinmarginean Buna, as vrea sa ma ajute cineva daca e posibil. In urma cu doi ani am fost girant la cineva si nici in momentul de fata nu mi-am recuperat banii. Ce sa fac, ... (vezi toată discuția)
Adeverinta girant fara consimtamantul de retinere al angajatorului Alis07 Alis07 Buna ziua.Va rog o lamurire.Am girat un prieten la un CAR in baza unei adeverinte angajament de plata care este semnata si stampilata de unitatea unde lucrez ... (vezi toată discuția)
Infiintare poprire giranti roxanagebaila roxanagebaila buna ziua, avem urmatoarea speta: o angajata a facut un car si nu l-a mai platit. astfel am primit de la un Bej infiintare poprire pe salariu pentru aceasta ... (vezi toată discuția)