avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Activitate FlorinElv

Activitate FlorinElv

Buna ziua, va rog sa-mi spuneti ce este de facut in aceasta situatie, pasii la mine au fost:
1. Suspendare permis 30 de zile si primit dovada pt 15 zile
2. Plangere Judecatorie fara a lua certificat de grefa sau vreun document pe care sa-l duc la Politie pentru ridicare permis inainte de expirare 30 de zile de suspendare.
3.Dupa 45 de zile de la suspendare mers la Politie unde am domiciliul si am ridicat permisul (practic trecuse termenul se suspendare de 30 de zile + cele 15zile in care am avut dovada).
4. Astept sa se judece contestatia mea la Judecatorie unde pot primi si respingere plangere.
5. Daca primesc respingere plangere contraventie, ce trebuie sa fac eu avand in vedere ca amenda nu am primit deci cu primaria nu am treaba? Mai depun o data la Politie permisul? Comunica Judecatoria catre Politie? Ma anunta Politia ca trebui sa-l depun iarasi pentru ispasire pedeapsa inca o data?
Multumesc!
Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca o persoana care are pensie de invadilitate Grad III (cu drep de munca 4 ore) conf. lege 263/2010 si primeste indemnizatie lunara pentru handicap accentuat sau grav, poate fi incadrata in munca de 4 ore fara a pierde indemnizatia. Mentionez ca nu are asistent personal. Din legea 448 inteleg ca poate lucra si primi indemnizatie; exista alta lege/alte prevederi in legatura cu aceasta speta? Multumesc!